Handige tips en nuttige informatie over het land Cyprus

Cyprus:
Algemene informatie
Engelsen
Eten en drinken
Foto's
Geschiedenis
Kaart
Klimaat & reisseizoen
Noord-Cyprus
Uitgaansleven
Weer
Plaatsen op Cyprus:
Ayia Napa
Larnaca
Limassol
Nicosia
Paphos (Pafos)
Troodos gebergte
Vakantie:
Luchthavens
Op vakantie naar Cyprus?
Reisinformatie
Zien & doen
Meer informatie over Cyprus:
Sites over Cyprus


 

ONZE CYPRUS TIPS:
De meest interessante bezienswaardigheden en excursies op Cyprus vind je in een handig overzicht: de top 10 bezienswaardigheden van Cyprus

Beste reisperiode voor Cyprus? Op de website zonkalender.nl kun je per maand zien hoe geschikt Cyprus is voor een zonvakantie.
bekijk de Cyprus zonkalender


Alles over Cyprus: over de site

Over de site
De site allesovercyprus.nl is gemaakt op basis van eigen ervaringen met het eiland Cyprus. Omdat het op basis van eigen reizen naar dit fascinerende eiland gemaakt is, zullen er altijd onderwerpen zijn die niet of minder goed belicht worden. Dit heeft te maken met de persoonlijke voorkeuren van de makers. Een hoogbejaarde gaat niet los in het uitgaansleven en een verwende reiziger zal niet uit vrije wil gaan kamperen of in een jeugdherberg slapen.
Toch is getracht zo objectief mogelijk te schrijven. Goede kritieken in ruil voor gratis overnachtingen of huurauto's zijn ondenkbaar, want dat zou de site ongeloofwaardig maken. Vanuit dat perspectief is er zo objectief mogelijk geschreven, hoewel het juist de meningen en ervaringen van de makers zijn die een extra tintje geven aan deze Nederlandstalige site over Cyprus.

Auteursrecht
Alle teksten op deze site zijn zelf geschreven, met uitzondering van de alinea over Aphrodite. Zonder onze toestemming mogen teksten niet overgenomen worden door derden, met uitzondering van werkstukken voor school over Cyprus.
Bijna alle foto's zijn eigen foto's en mogen niet door derden geplaatst worden op websites. Tevens mogen de foto's niet gebruikt worden op andere media met commerciŽle doeleinden.

Disclaimer
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De makers van de site achten zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die ontstaan zou zijn door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Adverteren
De site biedt een beperkt aantal mogelijkheden tot adverteren.
Voor meer informatie over adverteren op deze site gelieve per e-mail contact op te nemen.

Contact
Deze site is eigendom van:
Silver Media
Valkrustlaan 20
4706 WE  Roosendaal
Nederland
info@landen.net

 

 

 

 


 

Cyprus...  land van zon en Afrodite